Concurs: Votezi si Slabesti

Maine votam. Cu mic (nu pe gratar), cu mare (nu portia de mancare), avem obligatia morala sa ne exercitam acest drept castigat cu greu, protejat de Constitutie.

Iar daca ne dorim cu adevarat sa schimbam ceva pe plan politic, prezenta ta si a mea nu este suficienta. Avem nevoie de o mobilizare generala. Sunt oameni ce asteapta o vorba buna care sa-i motiveze, un sfat, sau chiar un sut in dos.
Motivatia este cheia succesului unor rezultate bune, in general, asa ca m-am gandit ca si eu pot participa activ astfel:
Teslabesc.eu ofera un program de nutritie personalizat gratuit, pentru o luna (doua planuri alimentare), prin tragere la sorti, unei persoane ce face dovada participarii la vot, adica abtibildul acela micut de pe spatele buletinului. Perioada de desfasurare a concursului este 26-30.05.2019.
Asa ca, mergeti la vot, faceti poza cand ajungeti acasa si postati-o in comentarii pe site, pe pagina de Facebook sau pe Twitter .
Bafta!?
P.S.: Castigatorul va trebui sa faca dovada participarii la vot si fizic, asa ca nu rupeti abtibildul de pe cartea de identitate.

P.S.2: Dati de veste si celorlati!

L.E.: Castigatoarea concursului nostru se numeste Laura Danciu. Felicitari ei si tuturor participantilor. Inregistrarea extragerii se poate vedea pe pagina noastra de Facebook.
Inscrieti-va la noutatile din site pentru a nu rata urmatorul concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *